Paul Thomas Anderson

Filmografie Paul Thomas Anderson
titluan
Phantom Thread (2017)

Phantom Thread (2017)

Regizor
2017
Inherent Vice (2014)

Inherent Vice (2014)

Regizor
2014
The Master  (2012)

The Master (2012)

Regizor
2012
Va curge sange (There will be blood) (2007)

Va curge sange (There will be blood) (2007)

Regizor
2007
Ametit de dragoste (Punch-Drunk Love) (2002)

Ametit de dragoste (Punch-Drunk Love) (2002)

Regizor
2002
Magnolia (1999)

Magnolia (1999)

Regizor
1999
Boogie Nights (1997)

Boogie Nights (1997)

Regizor
1997



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje