Paul Feig

Filmografie Paul Feig
titluan
A Simple Favor (2018)

A Simple Favor (2018)

Regizor
2018
Ghostbusters (2016)

Ghostbusters (2016)

Regizor
2016
Spioana (Spy) (2015)

Spioana (Spy) (2015)

Regizor
2015
Captura la dublu (The Heat) (2013)

Captura la dublu (The Heat) (2013)

Regizor
2013
Domnisoare de onoare (Bridesmaids) (2011)

Domnisoare de onoare (Bridesmaids) (2011)

Regizor
2011
Nurse Jackie (2009)

Nurse Jackie (2009)

Regizor
2009
Arrested Development (2003)

Arrested Development (2003)

Regizor
2003



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje