Patrick Swayze

Filmografie Patrick Swayze
titluan
One last dance (2003)

One last dance (2003)

Actor
2003
Donnie Darko (2001)

Donnie Darko (2001)

Actor
2001
Goana dupa copii (Father Hood) (1993)

Goana dupa copii (Father Hood) (1993)

Actor
1993
La limita extrema (Point Break) (1991)

La limita extrema (Point Break) (1991)

Actor
1991
Ghost (1990)

Ghost (1990)

Actor
1990
Dirty Dancing (1987)

Dirty Dancing (1987)

Actor
1987
Youngblood (1986)

Youngblood (1986)

Actor
1986



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje