Ovidiu Niculescu

Filmografie Ovidiu Niculescu
titluan
Valea Muta (2016)

Valea Muta (2016)

Actor
2016
6.9 pe scara Richter (2016)

6.9 pe scara Richter (2016)

Actor
2016
Kira Kiralina (2014)

Kira Kiralina (2014)

Actor
2014
So Bright Is the View (2013)

So Bright Is the View (2013)

Actor
2013
Nunta muta (2008)

Nunta muta (2008)

Actor
2008
Restul e tacere (2007)

Restul e tacere (2007)

Actor
2007



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje