Oleg Yankovskiy

Filmografie Oleg Yankovskiy
titluan
Tarul (Tsar) (2009)

Tarul (Tsar) (2009)

Actor
2009
Patul lui Procust (2001)

Patul lui Procust (2001)

Actor
2001
The Man Who Cried (2000)

The Man Who Cried (2000)

Actor
2000
Nostalgia (Nostalghia) (1983)

Nostalgia (Nostalghia) (1983)

Actor
1983
Oglinda (Zerkalo, The Mirror) (1975)

Oglinda (Zerkalo, The Mirror) (1975)

Actor
1975



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje