Ofelia Popii

Filmografie Ofelia Popii
titluan
Vara s-a sfarsit (2016)

Vara s-a sfarsit (2016)

Actor
2016
Rocker (2013)

Rocker (2013)

Actor
2013
Undeva la Palilula (2012)

Undeva la Palilula (2012)

Actor
2012
Faust - Drumul clipei (2009)

Faust - Drumul clipei (2009)

Actor
2009



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje