Noah Baumbach

Filmografie Noah Baumbach
titluan
Mistress America (2015)

Mistress America (2015)

Regizor
2015
Frances Ha (2012)

Frances Ha (2012)

Regizor
2012
Greenberg (2010)

Greenberg (2010)

Regizor
2010
Margot at the Wedding (2007)

Margot at the Wedding (2007)

Regizor
2007
Cainele si pisica (The Squid and the Whale) (2005)

Cainele si pisica (The Squid and the Whale) (2005)

Regizor
2005



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje