Nicolae Corjos

Filmografie Nicolae Corjos
titluan
Liceenii Rock 'n' Roll  (1992)

Liceenii Rock 'n' Roll (1992)

Regizor
1992
Extemporal la dirigentie  (1987)

Extemporal la dirigentie (1987)

Regizor
1987
Liceenii (1987)

Liceenii (1987)

Regizor
1987
Declaratie de dragoste (1985)

Declaratie de dragoste (1985)

Regizor
1985
Padurea nebuna  (1982)

Padurea nebuna (1982)

Regizor
1982



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje