Neil Marshall

Filmografie Neil Marshall
titluan
Hellboy (2019)

Hellboy (2019)

Regizor
2019
Constantine (2014)

Constantine (2014)

Regizor
2014
Centurion (2010)

Centurion (2010)

Regizor
2010
Doomsday (2008)

Doomsday (2008)

Regizor
2008
Coborarea (The Descent) (2005)

Coborarea (The Descent) (2005)

Regizor
2005
Dog Soldiers (2002)

Dog Soldiers (2002)

Regizor
2002



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje