Natalie Portman

Natalie Portman (nascuta in 1981) este o actrita americano- israeliana care a avut primul ei rol important in drama Leon alaturi de Jean Reno, dar rolul care a facut-o celebra a fost cel din Star Wars. In timpul filmarilor, actrita si-a vazut si de scoala si a reusit sa studieze psihologia la Harvard. 

Natalie Portman a castigat 2 Globuri de Aur la categoria "Cea mai buna actrita", unul in 2005 pentru rolul din Closer si unul in 2011 pentru rolul din drama Black Swan. Pentru aceleasi roluri a fost nominalizata si la Oscar.

In timpul filmarilor pentru capodopera lui Aronofsky din 2010, Black Swan, Natalie Portman s-a indragostit de coregraful Benjamin Millepied cu care s-a logodit si cu care va avea primul sau copil.

La premiile Gotham din 2009, actrita a primit un tribut de la Independent Filmmaker Project (IFP) cu mentiunea ca:

"From a young age it has always been obvious that Natalie was a unique talent. Her maturity was evident from the beginning, both in the roles she chose and the quality of her performances.

IFP is excited to salute her still young but already full career this year as she shows off her directing, producing, and acting talents in three different films this winter".

Filmografie Natalie Portman
titluanNici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje