Nae Caranfil

Filmografie Nae Caranfil
titluan
6.9 pe scara Richter (2016)

6.9 pe scara Richter (2016)

Regizor
2016
Closer to the Moon (2014)

Closer to the Moon (2014)

Regizor
2014
Restul e tacere (2007)

Restul e tacere (2007)

Regizor
2007
Filantropica (2002)

Filantropica (2002)

Regizor
2002
Dolce far niente (1998)

Dolce far niente (1998)

Regizor
1998
Asfalt Tango (1996)

Asfalt Tango (1996)

Regizor
1996
E Pericoloso Sporgersi (1993)

E Pericoloso Sporgersi (1993)

Regizor
1993



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje