Mireille Enos

Mireille Enos s-a nascut in 1975, in Houston si este cunoscuta in mediul cinematografic mai ales pentru rolul Jodeen Marquart, din serialul HBO "Big Love", dar si pentru rolul Sarah Linden, din serialul "The Killing".

Mireille a fost nominalizata la un premiu Tony pentru rolul lui Honey pe care l-a interpretat pe Broadway, in piesa "Who's Afraid of Virginia Woolf".

Filmografie Mireille Enos
titluan
If I Stay (Daca as ramane) (2014)

If I Stay (Daca as ramane) (2014)

Actor
2014
Sabotage (2014)

Sabotage (2014)

Actor
2014
The Captive (2014)

The Captive (2014)

Actor
2014
World War Z (2013)

World War Z (2013)

Actor
2013
Elita gangsterilor (Gangster Squad) (2013)

Elita gangsterilor (Gangster Squad) (2013)

Actor
2013
The Killing (2011)

The Killing (2011)

Actor
2011
Big Love (2006)

Big Love (2006)

Actor
2006



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje