Mircea Moldovan

Filmografie Mircea Moldovan
titluan
Convoiul (1981)

Convoiul (1981)

Regizor
1981
Iarna bobocilor (1977)

Iarna bobocilor (1977)

Regizor
1977
Pintea (1976)

Pintea (1976)

Regizor
1976
Toamna Bobocilor (1975)

Toamna Bobocilor (1975)

Regizor
1975



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje