Michel Hazanavicius

Filmografie Michel Hazanavicius
titluan
Le redoutable (2017)

Le redoutable (2017)

Regizor
2017
The Search (2014)

The Search (2014)

Regizor
2014
The Artist (2011)

The Artist (2011)

Regizor
2011
OSS 117: Cairo - Cuibul spionilor (OSS 117: Le Caire nid d'espions) (2006)

OSS 117: Cairo - Cuibul spionilor (OSS 117: Le Caire nid d'espions) (2006)

Regizor
2006



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje