Michael J. Bassett

Filmografie Michael J. Bassett
titluan
Da Vinci's Demons (2013)

Da Vinci's Demons (2013)

Regizor
2013
Silent Hill: Revelation 3D (2012)

Silent Hill: Revelation 3D (2012)

Regizor
2012
Strike Back (2010)

Strike Back (2010)

Regizor
2010
Solomon Kane (2009)

Solomon Kane (2009)

Regizor
2009



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje