Marin Moraru

Filmografie Marin Moraru
titluan
Ringul (1985)

Ringul (1985)

Actor
1985
Iarna bobocilor (1977)

Iarna bobocilor (1977)

Actor
1977
Operatiunea Monstrul (1976)

Operatiunea Monstrul (1976)

Actor
1976
Toamna Bobocilor (1975)

Toamna Bobocilor (1975)

Actor
1975



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje