Manole Marcus

Filmografie Manole Marcus
titluan
Orgolii (1981)

Orgolii (1981)

Regizor
1981
Omul care ne trebuie (1979)

Omul care ne trebuie (1979)

Regizor
1979
Operatiunea Monstrul (1976)

Operatiunea Monstrul (1976)

Regizor
1976
Actorul si salbaticii (1974)

Actorul si salbaticii (1974)

Regizor
1974
Strazile au amintiri (1962)

Strazile au amintiri (1962)

Regizor
1962
La mere (1953)

La mere (1953)

Regizor
1953



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje