Kristen Bell

Kristen Anne Bell este o actrita americana nascuta la data de 18 iulie 1980 in Michigan, SUA. A debutat ca si actrita  pe Broadway ca Becky Thatcher in "Aventurile lui Tom Sawyer".

Actrita a devenit cunoscuta datorita rolului ei din serialul "Veronica Mars", in care a jucat din 2004 pana in 2007, drept urmare a castigat premiul Satellite pentru interpretare, dar a fost si nominalizata la Premiul Criticii si cel al Tinerilor.

In anul 2007, a jucat in serialul "Heroes", interpretand personajul Elle Bishop, care putea sa controleze electricitatea. A avut rolul principal in comediile de succes "Forgetting Sarah Marshall" si "When in Rome" (Amor la Roma).

Kristen joaca un rol important in serialul "Gossip Girl" - ea este faimoasa si cautata Gossip Girl, interpretand vocea fetei cu barfele, desi fata ei nu a aparut niciodata in cadrul serialului.

A mai jucat in filme si seriale precum: "American Dreams" , "The King and Queen of Moonlight Bay", "Everwood", "Spartan" , "Deadwood", "Reefer Madness: The Movie Musical" , "Fifty Pills" , "Forgetting Sarah Marshall" , "Couples Retreat" , "You Again" , "Burlesque" , "Scream 4" .

Filmografie Kristen Bell
titluanNici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje