Kevin Costner

Kevin Costner s-a nascut pe 18 ianuarie 1955, in Lynwood, California, SUA. In adolescenta actorul era un visator, scria poezii, participa la ateliere de creatie in scris si canta in corul bisericii baptiste, iar la 18 ani si-a construit propria canoe si a navigat pe raurile care se varsau in Pacific.

Dupa absolvirea "California State University at Fullerton", cu specializarea in afaceri, Costner si-a luat o slujba in marketing in Orange County, dar s-a decis sa ia si cursuri de actorie, cinci nopti pe saptamana. Evenimentul care i-a schimbat cursul vietii a fost intalnirea cu Richard Burton, acesta sfatuindu-l sa se dedice exclusiv actoriei daca asta e ceea ce isi doreste cu adevarat. Costner s-a mutat la Hollywood dar nu a primit niciun rol timp de sase ani. Desi scenele sale au fost taiate din primul lui film, "The Big Chill" ("Marea raceala"), regizorul Lawrence Kasadan l-a tinut minte si l-a distribuit in "Silverado", film care a marcat inceputul adevarat al carierei actorului.

Alaturi de Warren Beatty, Clint Eastwood, Mel Gibson, Richard Attenborough si Robert Redford, Costner este unul dintre cei sase posesori ai Oscarului pentru cel mai bun regizor, desi sunt toti cunoscuti in principal ca actori.
Filmografie Kevin Costner
titluanNici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje