John Singleton

Filmografie John Singleton
titluan
Abduction (2011)

Abduction (2011)

Regizor
2011
Patru frati (Four Brothers) (2005)

Patru frati (Four Brothers) (2005)

Regizor
2005
Mai furios, mai iute (2 Fast 2 Furious) (2003)

Mai furios, mai iute (2 Fast 2 Furious) (2003)

Regizor
2003
Shaft (2000)

Shaft (2000)

Regizor
2000
Boyz n the Hood (1991)

Boyz n the Hood (1991)

Regizor
1991



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje