James Wan

Filmografie James Wan
titluan
Aquaman (2018)

Aquaman (2018)

Regizor
2018
The Conjuring 2 (2016)

The Conjuring 2 (2016)

Regizor
2016
Fast & Furious 7 (2015)

Fast & Furious 7 (2015)

Regizor
2015
The Conjuring (2013)

The Conjuring (2013)

Regizor
2013
Insidious: Chapter 2 (2013)

Insidious: Chapter 2 (2013)

Regizor
2013
Insidious (2010)

Insidious (2010)

Regizor
2010
Death Sentence (2007)

Death Sentence (2007)

Regizor
2007
Puzzle Mortal (Saw) (2004)

Puzzle Mortal (Saw) (2004)

Regizor
2004



Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje