Horatiu Malaele

Filmografie Horatiu Malaele
titluan
Morometii 2 (2018)

Morometii 2 (2018)

Actor
2018
Funeralii fericite (2013)

Funeralii fericite (2013)

Regizor, Actor
2013
Ultimul corupt din Romania (2012)

Ultimul corupt din Romania (2012)

Actor
2012
Poker (2010)

Poker (2010)

Actor
2010
Nunta muta (2008)

Nunta muta (2008)

Regizor
2008
Ticalosii (2007)

Ticalosii (2007)

Actor
2007
Timpul liber (1993)

Timpul liber (1993)

Actor
1993
Padurea nebuna  (1982)

Padurea nebuna (1982)

Actor
1982



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje