Hirokazu Koreeda

Filmografie Hirokazu Koreeda
titluan
Shoplifters (2018)

Shoplifters (2018)

Regizor
2018
Like Father, Like Son (2013)

Like Father, Like Son (2013)

Regizor
2013
Air Doll (Kûki ningyô) (2009)

Air Doll (Kûki ningyô) (2009)

Regizor
2009
Aruitemo aruitemo (Still Walking) (2008)

Aruitemo aruitemo (Still Walking) (2008)

Regizor
2008



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje