Gheorghe Vitanidis

Filmografie Gheorghe Vitanidis
titluan
Masca de argint (1985)

Masca de argint (1985)

Regizor
1985
Colierul de turcoaze (1985)

Colierul de turcoaze (1985)

Regizor
1985
Burebista (1980)

Burebista (1980)

Regizor
1980
Facerea lumii (1971)

Facerea lumii (1971)

Regizor
1971
Rautaciosul adolescent (1969)

Rautaciosul adolescent (1969)

Regizor
1969
Rautaciosul adolescent (1969)

Rautaciosul adolescent (1969)

Regizor
1969
Post restant

Post restant

Regizor



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje