Gheorghe Naghi

Filmografie Gheorghe Naghi
titluan
De-as fi Peter Pan (1991)

De-as fi Peter Pan (1991)

Regizor
1991
Taina jocului de cuburi (1989)

Taina jocului de cuburi (1989)

Regizor
1989
Dumbrava minunata (1980)

Dumbrava minunata (1980)

Regizor
1980
Aventurile lui Babusca (1973)

Aventurile lui Babusca (1973)

Regizor
1973
Doi barbati pentru o moarte (1969)

Doi barbati pentru o moarte (1969)

Regizor
1969
Vremea Zapezilor (1966)

Vremea Zapezilor (1966)

Regizor
1966
Badaranii (1960)

Badaranii (1960)

Regizor
1960
D'ale carnavalului (1958)

D'ale carnavalului (1958)

Regizor
1958
Doua lozuri (1957)

Doua lozuri (1957)

Regizor
1957
Roma oras deschis (1945)

Roma oras deschis (1945)

Regizor
1945



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje