Gheorghe Cozorici

Filmografie Gheorghe Cozorici
titluan
Ciuleandra (1985)

Ciuleandra (1985)

Actor
1985
Aurel Vlaicu (1977)

Aurel Vlaicu (1977)

Actor
1977
Stefan cel Mare (1974)

Stefan cel Mare (1974)

Actor
1974
Gioconda fara suris (1967)

Gioconda fara suris (1967)

Actor
1967



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje