George Stevens

Filmografie George Stevens
titluan
The Diary of Anne Frank (1959)

The Diary of Anne Frank (1959)

Regizor
1959
Giant (1956)

Giant (1956)

Regizor
1956
Shane (1953)

Shane (1953)

Regizor
1953
A Place in the Sun (1951)

A Place in the Sun (1951)

Regizor
1951
Swing Time (1936)

Swing Time (1936)

Regizor
1936



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje