George Mihaita

Filmografie George Mihaita
titluan
Undeva la Palilula (2012)

Undeva la Palilula (2012)

Actor
2012
Nunta muta (2008)

Nunta muta (2008)

Actor
2008
Saltimbancii (1981)

Saltimbancii (1981)

Actor
1981
Duelul (1981)

Duelul (1981)

Actor
1981
Comedie fantastica  (1975)

Comedie fantastica (1975)

Actor
1975
Reconstituirea (1968)

Reconstituirea (1968)

Actor
1968
Un saltimbanc la Polul Nord

Un saltimbanc la Polul Nord

Actor



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje