George A. Romero

Filmografie George A. Romero
titluan
The Dark Half (1993)

The Dark Half (1993)

Regizor
1993
Creepshow (1982)

Creepshow (1982)

Regizor
1982
Dawn of the Dead (1978)

Dawn of the Dead (1978)

Regizor
1978
Night of the Living Dead (1968)

Night of the Living Dead (1968)

Regizor
1968



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje