Gavin O'Connor

Filmografie Gavin O'Connor
titluan
The Accountant (2016)

The Accountant (2016)

Regizor
2016
Jane got a gun (2015)

Jane got a gun (2015)

Regizor
2015
Razboinicul (Warrior) (2011)

Razboinicul (Warrior) (2011)

Regizor
2011
Mandrie si glorie (Pride and Glory) (2008)

Mandrie si glorie (Pride and Glory) (2008)

Regizor
2008
Tumbleweeds (1999)

Tumbleweeds (1999)

Regizor
1999



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje