Gabriel Spahiu

Filmografie Gabriel Spahiu
titluan
03. Bypass (2016)

03. Bypass (2016)

Actor
2016
Inimi cicatrizate (2016)

Inimi cicatrizate (2016)

Actor
2016
Aferim! (2015)

Aferim! (2015)

Actor
2015
Ursul (2011)

Ursul (2011)

Actor
2011
Viata mea sexuala (2010)

Viata mea sexuala (2010)

Actor
2010
Amintiri din Epoca de Aur 2 - Dragoste in timpul liber (2009)

Amintiri din Epoca de Aur 2 - Dragoste in timpul liber (2009)

Actor
2009
Acasa (2007)

Acasa (2007)

Actor
2007



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje