Frankie Faison

Filmografie Frankie Faison
titluan
Luke Cage (2016)

Luke Cage (2016)

Actor
2016
Banshee (2013)

Banshee (2013)

Actor
2013
Splinterheads (2009)

Splinterheads (2009)

Actor
2009
The Wire (2002)

The Wire (2002)

Actor
2002
Hannibal (2001)

Hannibal (2001)

Actor
2001



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje