Doru Ana

Filmografie Doru Ana
titluan
Die Reise mit Vater (2016)

Die Reise mit Vater (2016)

Actor
2016
Ultima zi (2016)

Ultima zi (2016)

Actor
2016
Carmen (2013)

Carmen (2013)

Actor
2013
Cealalta Irina (The other Irene) (2009)

Cealalta Irina (The other Irene) (2009)

Actor
2009
Nunta muta (2008)

Nunta muta (2008)

Actor
2008
Frica domnului G (2006)

Frica domnului G (2006)

Actor
2006
Marfa si banii (2001)

Marfa si banii (2001)

Actor
2001



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje