Dorina Lazar

Filmografie Dorina Lazar
titluan
Bucuresti NonStop (2015)

Bucuresti NonStop (2015)

Actor
2015
Crucea de piatra (1993)

Crucea de piatra (1993)

Actor
1993
Ana si hotul (1981)

Ana si hotul (1981)

Actor
1981
Angela merge mai departe (1981)

Angela merge mai departe (1981)

Actor
1981
Stop cadru la masa (1980)

Stop cadru la masa (1980)

Actor
1980
Napasta

Napasta

Actor



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje