Dinu Cocea

Filmografie Dinu Cocea
titluan
Iancu Jianu, haiducul (1981)

Iancu Jianu, haiducul (1981)

Regizor
1981
Zestrea domnitei Ralu (1972)

Zestrea domnitei Ralu (1972)

Regizor
1972
Saptamana nebunilor (1971)

Saptamana nebunilor (1971)

Regizor
1971
Haiducii lui Saptecai (1970)

Haiducii lui Saptecai (1970)

Regizor
1970
Razbunarea haiducilor (1968)

Razbunarea haiducilor (1968)

Regizor
1968
Haiducii (1966)

Haiducii (1966)

Regizor
1966



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje