Denis Villeneuve

Filmografie Denis Villeneuve
titluan
Blade Runner 2049 (2017)

Blade Runner 2049 (2017)

Regizor
2017
Arrival (2016)

Arrival (2016)

Regizor
2016
Sicario (2015)

Sicario (2015)

Regizor
2015
Prisoners (2013)

Prisoners (2013)

Regizor
2013
Enemy (2013)

Enemy (2013)

Regizor
2013
Incendii (Incendies) (2010)

Incendii (Incendies) (2010)

Regizor
2010



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje