David S. Goyer

Filmografie David S. Goyer
titluan
Da Vinci's Demons (2013)

Da Vinci's Demons (2013)

Regizor
2013
FlashForward (2009)

FlashForward (2009)

Regizor
2009
Misterul gemenilor (The Unborn) (2009)

Misterul gemenilor (The Unborn) (2009)

Regizor
2009
The Invisible (2007)

The Invisible (2007)

Regizor
2007
Blade: Trinity (2004)

Blade: Trinity (2004)

Regizor
2004



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje