Dan Chisu

Filmografie Dan Chisu
titluan
Aniversarea (2017)

Aniversarea (2017)

Regizor
2017
Bucuresti NonStop (2015)

Bucuresti NonStop (2015)

Regizor
2015
Selfie (2014)

Selfie (2014)

Actor
2014
Déjà Vu (2013)

Déjà Vu (2013)

Regizor, Actor
2013
Si caii sunt verzi pe pereti (2012)

Si caii sunt verzi pe pereti (2012)

Regizor
2012
Ursul (2011)

Ursul (2011)

Regizor
2011
Websitestory  (2010)

Websitestory (2010)

Regizor
2010



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje