Cristi Puiu

Filmografie Cristi Puiu
titluan
Sieranevada (2016)

Sieranevada (2016)

Regizor
2016
Aurora (2011)

Aurora (2011)

Regizor, Actor
2011
Moartea domnului Lazarescu (2005)

Moartea domnului Lazarescu (2005)

Regizor
2005
Marfa si banii (2001)

Marfa si banii (2001)

Regizor
2001



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje