Craig Gillespie

Filmografie Craig Gillespie
titluan
I, Tonya (2017)

I, Tonya (2017)

Regizor
2017
The Finest Hours (2015)

The Finest Hours (2015)

Regizor
2015
Million Dollar Arm (2014)

Million Dollar Arm (2014)

Regizor
2014
Noapte de groaza (Fright Night) (2011)

Noapte de groaza (Fright Night) (2011)

Regizor
2011
Domnul Woodcock (Mr. Woodcock) (2007)

Domnul Woodcock (Mr. Woodcock) (2007)

Regizor
2007
Lars and the Real Girl  (2007)

Lars and the Real Girl (2007)

Regizor
2007



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje