Constantin Diplan

Filmografie Constantin Diplan
titluan
Un om in Loden  (1979)

Un om in Loden (1979)

Actor
1979
Iarna bobocilor (1977)

Iarna bobocilor (1977)

Actor
1977
Pintea (1976)

Pintea (1976)

Actor
1976
Cursa (1975)

Cursa (1975)

Actor
1975



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje