Cecilia Barbora

Filmografie Cecilia Barbora
titluan
Marilena (2008)

Marilena (2008)

Actor
2008
Tusea si junghiul (1992)

Tusea si junghiul (1992)

Actor
1992
Iacob (1988)

Iacob (1988)

Actor
1988
Padurea de fagi (1986)

Padurea de fagi (1986)

Actor
1986



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje