Carl Franklin

Filmografie Carl Franklin
titluan
Falling Skies (2011)

Falling Skies (2011)

Regizor
2011
Contratimp (Out of Time) (2003)

Contratimp (Out of Time) (2003)

Regizor
2003
High Crimes (2002)

High Crimes (2002)

Regizor
2002
One True Thing (1998)

One True Thing (1998)

Regizor
1998



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje