Bruce Willis

Bruce Willis s-a nascut pe 19 martie 1955 in Idar-Oberstein, Germania de Vest. Interesul sau pentru actorie s-a manifestat dupa terminarea liceului cand a plecat la New York pentru a deveni actor. Pentru a se intretine, Willis a devenit barman, fiind descoperit chiar in barul in care lucra de catre un regizor care l-a placut si i-a oferit un mic rol intr-unul din filmele sale.

Dupa mai multe roluri mici in productii de pe Broadway si de televiziune, Willis a devenit cunoscut peste noapte pentru rolul detectivului particular David Addison din serialul de succes "Moonlightning" ("Maddie si David"). Desi urmatoarele filme pe care le-a facut i-au conturat imaginea de justitiar dur, actorul a dovedit ca poate juca si roluri mai complexe, ca cele din "The Fifth Element" ("Al cincilea element"), "The Sixth Sense" ("Al saselea simt") sau "Sin City".

Actorul lucreaza foarte des cu aceiasi regizori sau actori. Zece regizori l-au distribuit de cel putin doua ori in filmele lor, printre care M. Night Shyamalan, Quentin Tarantino si Robert Rodriguez. Willis a jucat impreuna cu Samuel L. Jackson in patru filme.

Filmografie Bruce Willis
titluanNici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje