Bradley Cooper

Bradley Cooper s-a nascut in Philadelphia, Pennsylvania, SUA, pe 5 ianuarie 1975. Dupa ce a absolvit, in 1997, Georgetown University, actorul s-a mutat la New York pentru a face parte din programul "Masters of Fine Arts" de la Actors Studio Drama School din cadrul New School University.

In New York, Cooper s-a remarcat ca actor de teatru, dar a si obtinut primele sale roluri in serialele "Sex and the City" ("Totul despre sex") si "The Beat". Weekendurile actorului erau dedicate "Learning through the Expanded Arts Program", o organizatie non-guvernamentala al carei scop era sa ii invete actorie pe elevii de la diferite scoli, iar vara, Cooper calatorea prin toata lumea prezentand emisiunea "Treks in a Wild World" pentru Discovery.

Pentru a putea filma pentru primul sau film, "Wet Hot American Summer", actorul a trebuit sa lipseasca de la ceremonia sa de absolvire. Dupa ce a terminat mai multe filme care l-au tinut blocat in New York, precum "Bending All the Rules" sau "Changing Lanes" ("Miscari periculoase"), Cooper s-a mutat in Los Angeles pentru filmarile de la "Alias".

Filmografie Bradley Cooper
titluanNici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje