Aurel Miheles

Filmografie Aurel Miheles
titluan
Enigmele se explica in zori (1987)

Enigmele se explica in zori (1987)

Regizor
1987
Prea tineri pentru riduri (1982)

Prea tineri pentru riduri (1982)

Regizor
1982
Vin ciclistii (1968)

Vin ciclistii (1968)

Regizor
1968
Telegrame (1959)

Telegrame (1959)

Regizor
1959
D'ale carnavalului (1958)

D'ale carnavalului (1958)

Regizor
1958
Roma oras deschis (1945)

Roma oras deschis (1945)

Regizor
1945



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje