Andy Wachowski

Filmografie Andy Wachowski
titluan
Sense8 (2015)

Sense8 (2015)

Regizor
2015
Jupiter Ascending (2015)

Jupiter Ascending (2015)

Regizor
2015
Atlasul norilor (Cloud Atlas) (2012)

Atlasul norilor (Cloud Atlas) (2012)

Regizor
2012
Speed Racer (2008)

Speed Racer (2008)

Regizor
2008
Matrix- Reincarcat (The Matrix Reloaded) (2003)

Matrix- Reincarcat (The Matrix Reloaded) (2003)

Regizor
2003
Matrix - Revolutii (The Matrix Revolutions) (2003)

Matrix - Revolutii (The Matrix Revolutions) (2003)

Regizor
2003
The Matrix (1999)

The Matrix (1999)

Regizor
1999
Bound (1996)

Bound (1996)

Regizor
1996
Hood

Hood

Regizor



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje