Andrea Arnold

Filmografie Andrea Arnold
titluan
American Honey (2016)

American Honey (2016)

Regizor
2016
Wuthering Heights (2011)

Wuthering Heights (2011)

Regizor
2011
Fish Tank (2009)

Fish Tank (2009)

Regizor
2009
Drumul adevarului (Red Road) (2006)

Drumul adevarului (Red Road) (2006)

Regizor
2006



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje