Amy Poehler

Amy Poehler s-a nascut in 1971, in Burlington, Massachusett. A devenit membra oficiala a echipei Saturday Night Live in 2001, iar Tina Fey i-a fost colega nu doar in cadrul emisiunii, ci si pe marele ecran, jucand impreuna in "Mean Girls" sau "Baby Mama".

Amy si-a asumat si rolul de producatoare, realizand impreuna cu doua prietene un serial bazat pe interviuri intitulat "'Smart Girls at the Party". Din 2009 joaca in serialul "Parks and Recreation".

In 2011, revista TIME a inclus-o pe Amy Poehler in topul 100 al celor mai influente persoane din lume.
Filmografie Amy Poehler
titluan
Casa (The House) (2017)

Casa (The House) (2017)

Actor
2017
Inside Out (2015)

Inside Out (2015)

Actor
2015
Free Birds (2013)

Free Birds (2013)

Actor
2013
Parks and Recreation  (2009)

Parks and Recreation (2009)

Actor
2009
Mama copilului meu (Baby Mama) (2008)

Mama copilului meu (Baby Mama) (2008)

Actor
2008
Invidie (Envy) (2004)

Invidie (Envy) (2004)

Actor
2004



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje