Alexandru Tatos

Filmografie Alexandru Tatos
titluan
Secretul armei secrete (1988)

Secretul armei secrete (1988)

Regizor
1988
Intunecare (1985)

Intunecare (1985)

Regizor
1985
Fructe de padure  (1983)

Fructe de padure (1983)

Regizor
1983
Duios Anastasia trecea (1979)

Duios Anastasia trecea (1979)

Regizor
1979
Mere rosii (1976)

Mere rosii (1976)

Regizor
1976
Secvente

Secvente

Regizor
Ratacire

Ratacire

Regizor



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje